logo yhteystiedotsuunnittelijaprojektitasiakkailleenergiatodistuksiaLähetä sähköpostia



olohuone Cell House

Omakotitalo
, Laukaa 2017
hum 223m2
kem 292m2





CELL HOUSE on suurperheelle suunniteltu, uudenlaista asumiskonseptia toteuttava ennakkoluuloton taloprojekti.

CELL HOUSE koostuu hallielementeistä tehdystä avoimesta perustilasta jossa muunneltavia, puisia "soluja" muuttuviin elämäntilanteisiin.
CELL HOUSE siajaitsee kaava-alueella, järvenrantatontilla.







Näkymä ylhäältä yhteistilaan





sisältä Näkymä yhteistilasta soluihin









pohja Pohjapiirustus !. taso





pohja2
Pohjapiirustus 2. taso






1 Näkymä kadulta
2 Näkymä pihalta
3 Näkymä takaa


asema Asemapiirustus



konsepti Konsepti
1+ paaluperustus ja pilarirunko
2+   vaippa a
3+ lasiseinät b
4+ tasot c
5+ solut (tilaelementit) d
6 ikkuna-aukot e





































Design © Malin Moisio Arkkitehtitoimisto TILASTO
etusivulle