etusivulle yhteystiedotsuunnittelijaprojektitasiakkailleenergiatodistuksiaLähetä sähköpostia


saraavesi
Saraavesi Residence

Omakotitalo
ja sauna,
Laukaa 2015
hum 196 m2+27m2 = 223 m2
kem 286m2+32 m2 = 318m2


Saraavesi Residence on Saraaveden rannalle, kaava-alueelle, suunniteltu energiatehokas omakotitalo.
Talo muodostuu yhteen kytketyistä massoista, jossa yhtenäisen katon alle on liitetty myös pihasauna.
Panoraamaikkunat aukeavat oleskelutiloista järvelle. Rakennuksen avoimen oleskelutilan keskelle on sijoitettu lämpöä varaava "lämpösydän" jossa keittiö, tekniset tilat sekä takka. Sydän toimii myös varaavana elementtinä ikkunoista saatavalle passiiviselle aurinkoenergialle.



























Keittiöstä olohuoneeseen


saraavesi Maisema aukeaa saunalle ja järvelle


saraavesi Huolelliseti tehty ikkunan, lattian ja pilarin liitosdetalji
1
Näkymä Saraavedelle
2 Päätynäkymä
3 Autotalli ja sisäänkäynti

pohjapiirustus






Pohjapiirustus
asema Asemapiirustus
saraavesi Keittiö

saraavesi
Kuutiossa keittiö, päädyssä upotettu takka.
Kuution päällä parvi






Design © Malin Moisio Arkkitehtitoimisto TILASTO
etusivulle